Efterlysta katter, hittelön utlovas!

2008-08-29 - 16:51:58 / Djur / 0 Kommentarer

SAMTLIGA KATTER FÖRSVANN UTANFÖR FJÄRDHUNDRA, I NÄRHETEN AV ENKÖPING

Studieuppehåll

2008-08-20 - 08:44:17 / Livet som är mitt / 1 Kommentarer
Värt att jag vaknade klockan sju imorse när jag får sova hur länge jag vill. Ja, jag får ju det. Idag börjar skolan för tvåorna och treorna på GUC, den skulle även ha börjat för mig idag. Men jag ångrar inte mitt beslut att jobba ett år och fortsätta med skolan sen. =)

Mumma

2008-08-19 - 22:51:47 / Livet som är mitt / 0 Kommentarer
Den här dagen har varit rätt okej trots min fjortis till systers ihärdiga försök att göra livet surt för mig. Jag har träffat Lillebror, pratat med Oskar och smidit planer med mamma. Nu ska jag titta på Once more with feeling och äta kexchoklad innan jag går och lägger mig. So long suckers!

BaRnSlIgT rEtRo!

2008-08-19 - 19:43:32 / Scrapbooking / 0 Kommentarer
Jag blev så inspirerad av bilderna som finns på länken jag lade upp tidigare idag att jag var tvungen att göra ett födelsedagskort till min bror, som fyller år på lördag! Det här är nog det mest ekonomiska kort jag någonsin gjort; Jag skrev ut en seriestripp på ryska (eller nåt sånt), målade lite rött och gult på bilden, klistrade den på en bit kartong som jag vek på mitten, markerade med en grå promarkerpenna och skrev min hälsning på insidan! Billigt enkelt och snyggt, men framförallt: RETRO!
25 kronor

2008-08-15 - 12:22:46 / Livet som är mitt / 0 Kommentarer
Igår sov jag hos Oskar, och eftersom att han börjar jobba tidigt tog jag bussen hem 06.05 imorse. I vanliga fall kostar det 25 kronor att ta bussen till mig från stan så jag stod med pengarna redo när bussen anlände. Men jag behövde inte betala! Busschauffören, som var en ung kille, blinkade bara och sa att jag kunde gå och sätta mig. Jag frågade om det inte kostade något, då log han snett och sade "inte för dig". Haha! Att jag kunde vara så snygg klockan sex på morgonen hade jag ingen aning om. På hållplatsen efter steg en äldre man på bussen, och han fick minnsan inte åka gratis!

Stämplar

2008-08-13 - 23:24:48 / Scrapbooking / 2 Kommentarer
Nu har jag monterat mina nya stämplar från Stämpelboden! Extra mycket creds till en mysig webbbutik med ett vänligt bemötande! Ignorera min brist på framgång med akvarellpennan på bilden nedan.

Film och storm

2008-08-13 - 18:05:02 / Nördens ord / 0 Kommentarer

Igår var jag och farmor uppe på Mians och köpte lite diverse prylar. Det var roligt att träffa Marianne och Sara igen efter sommarledigheten :) Sen lekte jag med Oskar på eftermiddagen och kvällen, vi kollade bl.a på Jackie Brown, en Tarantinofilm från 1997. Som vanligt när det gäller Tarantinos filmer så var det en ovanligt bra actionrulle. Sedan är det ju lite roligt när en och annan kvinnlig skurk är med i bilden också, även om det alltid är männen som står överst.

Idag när jag och Carro var ute och red blev naturen arg. Det regnade och åskade
och blixtrade. Det var lite jobbigt att frysa, men samtidigt kunde jag inte låta bli att tänka vilken upplevelse det egentligen är att befinna sig mitt i en smärre storm. För tänk vad naturen egentligen är kapabel till! Jag njöt av att tänka att all världens kaos inte är orsakad av människor.

Jag har förresten färgat både hår och ögonbryn. Fint?

Naturbilder

2008-08-13 - 17:49:14 / Livet som är mitt / 0 Kommentarer
Nu tänkte jag lägga upp några bilder med och av mig och Linnéa. Så det så!


Summertime

2008-08-03 - 15:44:24 / Livet som är mitt / 0 Kommentarer
Jag har precis varit ute och avnjutit det efterlängtat regnet. Hoppas världen blir lite friskare nu efter bristen på vinter och en kvav sommar. Jag har varit seg på att uppdatera bloggen nu i sommar, det har varit full fart hela tiden och jag vet inte var min ledighet har tagit vägen! Idag ska jag åka med familjen till Grönhult i Vimmerby, och när jag kommer hem om en vecka ska jag ta upp bloggandet ordentligt igen. Psst, kolla in min nya sjal från Cubus, visst är den läcker!?

Inspirationen har sinat i värmen, men när Carro kom hem från USA hade vi en scrapdag hemma hos henne. Hon hade hittat en stämpel nästan identisk med den jag letat efter i flera månader! LYCKA! Det gav mig lite inspiration till att göra ett ganska ...udda... kort.

Om

Min profilbild