Beautiful on the outside

2008-09-29 - 20:50:53 / Nördens ord / 3 Kommentarer
Idag fick jag syn på min spegelbild i en avstängd TV och tänkte direkt; om jag ändå vore vacker. Jag satt och drömde om det en stund innan jag insåg att det inte alls var skönhet jag drömde om. Det var fasader. Målarfärg och paneler. Idag har skönhet kommit att tolkas som kläder, smink och vackert hår. Ja, hos männen gäller kanske inte sminket men det är inte så jäkla stor skillnad. Det är bara det att unga kvinnor lättare tar åt sig ideal och, precis som jag själv, suckar åt  den där ondskefulla spegelbilden.

"Tänk om jag bara hade råd med fler frisörbesök och vackrare kläder. Tänk om min hy var slät och min midja tunnare"

 Jag vill vara vacker, hur blir man det? Alla vackra kvinnor har en konstgjord skönhet för att dölja den verkliga. Jag hatar smink. Det är den fånigaste uppfinningen någonsin.

Lycklig lycklig

2008-09-28 - 22:04:05 / Livet som är mitt / 0 Kommentarer
The air I breathe var jättebra, Zorro har flyttat in i mitt hem, jag har snart läst ut Dragoball, min man är vackrare än dig och i helgen är det scrapmässa i Stockholm(kom dit och säg hej). Det finns inte mycket att klaga på just nu.

Leva

2008-09-23 - 23:02:13 / Livet som är mitt / 0 Kommentarer
Idag har jag stressat lite fram och tillbaka, men i längden är det nog nyttigt för mig. Imorse försov jag mig, kom en kvart för sent till butiken, jobbade till 16.00, åkte direkt till stallet, åkte hem vid halv nio, ringde Oskar, gjorde ett kort till Fanny, kollade på I ditt ansikte, tvättade håret och nu ska jag plugga inför min tenta imorgon.

Det känns lite smått underbart att ha så mycket att göra efter bristen på vardag!

Making my own adventures

2008-09-22 - 23:04:25 / Scrapbooking / 0 Kommentarer
För någon vecka sedan lekte jag lite smått med tanken att göra en LO utan fotografier, och igår verklighetsställde jag planen. Tanken var att sidan skullle dra till sig uppmärksamhet med hjälp av stor färgvariation, och jag är för ovanlighetens skull nöjd med resultatet. Nu är det alltså bevisat:
Promarker + Faber Castell = Liv!

(Texten på LO:n handlar om sommaren 2008)

Kvinnokraft

2008-09-22 - 22:11:46 / Nördens ord / 4 Kommentarer
Idag när jag tog bussen hem från stan hittade jag dagens Metro på platsen jag satte mig på. Och tur var väl det, annars hade jag inte läst Cissi Wallins krönika "Kvinna: Så blir du en bättre vän". Jag har tänkt mycket på det här om oss tjejers tjafs emellan. Det är ju så otroligt onödigt! Istället för att stärka varandra så kastar vi bajs på varandra, snackar skit och ställer krav. Vi kvinnor borde kämpa för vår sak, inte för att ta någons plats, utan för att stå hand i hand med varandra OCH männen.

Men det här med vänskap är ju svårt. Jag tror att vi har sårat varandra så pass mycket att fullt förtroende är totalt omöjligt. Men egentligen tänk situationen att din bästa vännina har ihop det med "din" karl. Vem blir du arg på? Vänninan. Oftast ialllafall. Jag är likadan själv, kastar bajs på vänninan och gråter ut hos karln. Men jag tror nog att om vi är ärliga mot varandra från början kommer dessa situationer så småning om att försvinna. Förhoppningsvis. Om någon är på humör för lite kvinnokraft, det vill säga.

The air I breathe

2008-09-18 - 17:28:40 / Nördens ord / 0 Kommentarer

Jag har väntat på den här filmen i evigheter, och nu såg jag på Ginza att jag faktiskt lyckats missa dess releasedatum! The air I breathe är den senaste filmen (så vitt jag vet) med Sarah Michelle Gellar. Jag gillar i vanliga fall inte deckare, men å andra sidan var Gellar det enda bra i filmen The Grudge, så för hennes skull beställer jag filmen ändå.

Woho! Det här har jag väntat på hela sommaren!Bored now

2008-09-18 - 15:36:20 / Livet som är mitt / 0 Kommentarer
För tillfället har jag inget relevant att skriva om, så ni får nöja er med en spexig bild på mig tills vidare. Nu ska jag göra ett födelsedagskort till Oskars far i väntan på att regnet ska avta.

Den som väntar på något gott väntar ALLTID för länge!


Praktikplats!

2008-09-16 - 21:31:04 / Livet som är mitt / 1 Kommentarer
Idag var det min första dag som praktikans hos Mians! Jag fick mjukstarta med lite färgläggning, vilket självklart var lika roligt som vanligt!

Cup me a cake and scrap me a card

2008-09-16 - 21:27:26 / Scrapbooking / 1 Kommentarer
Ett par bilder från helgen, jag har varit dålig på att uppdatera de senaste dagarna. Hur som helst så har jag haft en scrapdag med Carro (kortet är gjort några dagar tidigare) då vi även bakade urgulliga cupcakes!


Reality check

2008-09-11 - 22:51:38 / Livet som är mitt / 1 Kommentarer
FINNTVÅFELJorden gick under igår. Sverige är egentligen en piratmast. Man blir inte tjock av hårspray. Jag har skit under naglarna. Den borgliga regeringen går mot sin undergång. NEJDETFANNSINGAFEL

Jag säger som Théoden: "Hail death!", eller som min bror "Det var en gång två tyska mumintroll i Finland som skulle plocka norska bär som bara växer i Danmark."

Okej jag har tråkigt. Nu är det dags för en golden shower.

A million faces togheter in cheering and smiling

2008-09-11 - 22:32:26 / Livet som är mitt / 0 Kommentarer
Nu är jag GLAD! Jätteglad! Jag är blivande praktikant i en min favoritbutik och blivande "hästskötare" i mitt favoritstall! YAY!

Trevlig post i rymden där jag bor

2008-09-11 - 12:31:11 / Nördens ord / 1 Kommentarer
Idag fick jag en tidning från SF-bokhandeln i brevlådan. Lycka! Niel Gaimans nya bok, en Harry Potter spin off, en roman baserad på Heroes och Spike after the fall är bara ett urval bland de magiska titlar som fanns! Tur att det är jul snart, annars hade jag blivit ruinerad (på mors bekostnad).

Det kom även en REAkatalog från Panduro, vilket var något ironiskt eftersom att vi just är i färd med att fylla i årets storbeställning. Men det var grymt bra priser upp till 70% rabatt!

Dagens outfit

2008-09-10 - 15:27:52 / Nördens ord / 0 Kommentarer

Det är sant, jag lovar.

Heroes

2008-09-10 - 14:29:50 / Nördens ord / 0 Kommentarer
Idag är det äntligen onsdag igen vilket för oss Heroesfantaster innebär en längtan efter kvällens avsnitt! Jag läste någonstans att i usa har säsong tre redan börjat, så vi svenskar har måååååånga avsnitt framför oss! Jippie!

In my dirty little heart...

2008-09-09 - 22:45:08 / Livet som är mitt / 0 Kommentarer
Såg nyss att man kan köpa en pin med sin bloggs logga för endast tio spänn. Wow, det är ju helt otroligt. Finns det verkligen människor som gör sådant? Jag antar att det gör det. Folk snackar jämt om att man inte ska vara egoistisk, men om man ska vandra omkring med smygreklam för sig själv på ena tutten, ja då vet jag ingenting längre.

För övrigt har jag lyssnat på samma låt i två timmar och jag saknar att må piss. Just det, imorgon går jorden under på grund av att några forskare ska återskapa Big Bang. BANG BANG! Puss och god natt, nu ska jag skriva kärleksbrev till Oskar och läsa Dragonball.

"Även solen har sina fläckar och du är min"

Om

Min profilbild