Resfeber

2009-07-23 - 17:34:54 / Livet som är mitt / 1 Kommentarer
Ja, lite nervös är jag allt. Imorgon åker jag till Polen och vidare till Tjeckien. Jag ska vara borta hela TVÅ VECKOR! Jag kommer sakna Frodi, katterna, hunden, Néa, Carro och mamma. Förutom det ska det bli skönt att komma iväg ett tag. Här kommer sista bilden på ett tag dåra:


Helena fotade glada mig på glada Frodi i galopp i... förra veckan tror jag det var.

Hejdå kramkram

En mindre trevlig ridtur...

2009-07-20 - 21:56:46 / Djur / 3 Kommentarer
Idag när jag och Sandra var ute och red hände något riktigt läskigt. Vi skrittade precis i slutet av en inte alls särskilt brant nerförsbacke (på en grusväg) när Frodi plötsligt gick omkull! Jag kände hur frambenen vek sig under honom och det enda jag kunde tänka var på Frodis nacke, jag var livrädd för att han skulle bryta den! Efter ett par försök lyckades han resa sig och klarade sig med blodiga framknän. Han vart som tur var inte halt, han slog som tur var inte ut tänderna, jag hamnade som tur var inte under honom osv osv.... Jag var så orolig för honom, men han verkade bara glad över all extra havre och uppmärksamhet han fick när vi kom hem till stallet.


(Bilden tog Carro i förrgår.)

Mysdag

2009-07-19 - 22:15:57 / Scrapbooking / 1 Kommentarer
Idag har jag haft en underbar dag hemma. Några av mina trevligaste släktingar kom över några timmar, jag har pysslat i massor samt ridit Frodi. Det är så skönt att sådana dagar fortfarande existerar, dagar då man bara kan ta det lugnt och göra saker man blir lycklig av. Lägger upp en av layouterna jag gjort här nedan:

På förfest hos Oskar
Jag har snabbscrappat snyggaste bilden ever på mig och Néa. Jag har använt mönstrat papper från Making Memories serie Just Chillin, och skurit dem i 4x4 cm. Alfabetet har jag köpt hos Papprika.

Sommarlayouter

2009-07-19 - 12:37:42 / Scrapbooking / 3 Kommentarer
Lite layouter har jag allt hunnit med i sommar. Här är de två senaste jag gjort:

Sommarhäst
Pappret är från Prima Marketing... "Frodi" är skrivet med stickers från Basic Grey (Lime Rickey såklart). Tiny Alphas från Making Memories. Den vita pärlswirlen har jag gjort själv med Pearl Maker från Waco.


OJ vi somnade visst!
Alla papper är från Lime Rickey. Ordet "oj" och hörlurarna har jag skurit ut med slicens minneskort "just chillin". "Vi somnade visst" är skrivet med Lime Rickeys alfabet. Pärlswirlen är från Prima.


Stooora kramar!

Foto

2009-07-18 - 14:27:05 / Livet som är mitt / 1 Kommentarer
Igår fotade Carro (krafla.blogg.se) mig. Hon är såååå duktig, jag måste bara visa ett par bilder. Sno inte dessa snel!
SM

2009-07-12 - 20:48:44 / Djur / 1 Kommentarer
Idag var jag och Carro på islands-SM i Strömsholm. Mmm fina hästar vill ha vill ha vill ha typ. Fast ingen är lika fin som min tjocka lilla Frodi!


Full fart

2009-07-01 - 21:12:28 / Djur / 1 Kommentarer
Ja, nu är det mycket med jobb, ridning, resor, katter, lajv osv osv. Men det är underbart att ha mycket att göra, speciellt när jag älskar allting i livet just nu.Lite dålig bild, men det är svårt att fånga dessa galningar som inte är stilla för en sekund! På bilden ser du Kerstin och Tusse, halva kullen, som leker med mammas svans.

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Om

Min profilbild