Hallå sömntutor!

2009-09-28 - 16:20:43 / Djur / 3 Kommentarer
Dessa två sockernosar har sovit i min säng precis hela dagen! Det är helt otroligt att de aldrig vaknar någon gång! De ligger precis intill varanda och ser allmänt söta ut.Scrappat

2009-09-27 - 14:34:33 / Scrapbooking / 1 Kommentarer
Nu har jag äntligen tagit mig tiden att fota några av layouterna jag gjort den senaste tiden.

2CV worldmeeting
Scrappade en bild från bilresan i sommras. Bokstäverna jag använt kommer från American Craft och Papprika. Det mönstrade pappret är från Basic Greys serie Lime Rickey.Hela Stendals trana
Åh vad jag älskar den här bilden på Orik (OFF Henke)! Det mönstrade pappret samt journalingrutan kommer från Pink Paisley. Fotomattan samt rosorna var vita från början, sen gick jag lös med memories mistmaker och gjorde dem blå. Blommor och blad kommer från Prima. Tyll från Bazzill. Alfabet från American Craft, tiny alphas från Making Memories.Tankar om livet hösten 09
Gjorde mest den här layouten för att jag ville skriva av mig om hur livet ser ut idag. Det är sådant som är kul att titta tillbaka på om några år. Papper från Pink Paisley, Maja Design & Heidi Swapp. Everyday-rubons samt journalingruta från Making Memories. Swirlstämpel från Stämpelboden. Alfabet från Basic Grey, tiny alphas från Making Memories. Trädet och löven har jag skurit ut från Slicens minneskort Fall/Back to school.Ta hand om er, kram.

Kenny Begins

2009-09-27 - 12:37:47 / Nördens ord / 0 Kommentarer
Såg precis Kenny Begins. Den var inte fullt så rolig som jag förväntat mig, men den var helt okej. Såg den med mina bröder, på de bästa ställena i filmen skrattade vi högt!

Månadens bästa dag

2009-09-26 - 21:16:01 / Foto / 0 Kommentarer
Igår var det lönedag=månadens bästa dag. På förmiddagen firade jag som vanligt med att köpa lite nya filmer. Den här gången vart det Ghost, Kenny Begins, Underbara Älskade samt Clockwork Orange. Beställde även lite från Ginza...
På eftermiddagen träffade jag Néa och Elin på stan. Vi köpte härliga partykläder inför kvällen. Förfestade hos Jack med härliga vänner, sen drog vi till Joar som vanligt.. Jag var generös och köpte en flaska vitt vin... Det var en grym kväll!Tog inga bilder igår, så ni får ännu en på mig från fotograferingen med Carro i veckan.

Studio

2009-09-23 - 21:06:41 / Foto / 3 Kommentarer
Mina och Carros fotoäventyr fortsätter ;)
Idag hjälpte jag henne med en skoluppgift i GUCs fotostudio. Det gjorde vi snabbt som attan, och sedan slängde jag på mig en aftonklänning och Carro hällde i princip glitter över mina ögon. Man får ju passa på medans man ändå är i en studio liksom! Här kommer den tuffaste bilden:


Foto & redigering: Carolina Durell
Modell: jag

Orden flödar

2009-09-16 - 10:30:21 / Nördens ord / 1 Kommentarer
Jag har börjat skriva igen. Efter att inte ha skrivit mer än en dikt i månaden i snart ett år flödar orden igen. Det känns ungefär som att lära sig prata efter att ha varit stum.

Antagen!

2009-09-15 - 20:03:09 / Livet som är mitt / 1 Kommentarer
Jag har blivit antagen till Tollare folkhögskola där jag ska läsa filmkunskap på distans! Det är ju helt underbart att få utbildning via internet när man som jag bara mår illa av att gå in i en skola. Yaaay!! FILMKUNSKAP fan vad coolt liksom!!

Tillbaka till verkligheten

2009-09-14 - 09:54:58 / Lajv / 1 Kommentarer
Igår kväll kom jag hem efter att ha tillbringat ännu en vecka i skogen. Under detta lajv arbetade jag som piga i värdshuset Lansen. Skojskoj! Nu gäller det att vänja sig vid vardagen igen... Jag tänker fortfarande "gå på dass" istället för "gå på toa" och så vidare!

Här kommer en bild på värdshuspersonalen! Från vänster: Roland (Morgan), Ida (jag) & Rutger (Bumbi). Einar hade halsfluss och kunde tyvär inte vara med :(

Jippie

2009-09-06 - 22:29:17 / Livet som är mitt / 1 Kommentarer
Min dator funkar igen!! Yay!! Bara för det får ni en MUPPBILD på mig!


3 månader

2009-09-02 - 13:49:00 / Djur / 1 Kommentarer
Ja, nu är katterna drygt 3 månader gamla, och idag flyttar Dunboll och Gosis till Landsberga för att bli stallkatter. Jag kommer sakna dem enormt, men jag får ju iallafall träffa dem minst en gång i veckan. Som tur är ska vi iallafall behålla Tusse och Kerstin. Här kommer lite nytagna bilder på hela kullen.


Dunboll, en charmig liten tjej som är specialist på att jama och spinna. Hon älskar bollar och är "dunig" - därav namnet.


Kerstin, en smal flicka som påminner så mycket om vår gamla katt Sanna. Har jättefin glansig päls.


Tusse (grå) och Gosis (spräcklig). Tusse är den enda pojken i kullen. Han är knubbig trots att han knappt äter något annat än ost och mjölk. Gosis är den tokigaste katten. Hon sitter gärna i knä och blir arg om man flyttar på henne.

Visst är de för goa?

Gröna Lund

2009-09-02 - 10:13:54 / Livet som är mitt / 1 Kommentarer
I söndags var jag på Grönan med familjen. Här kommer lite bilder...


Min yngsta syster Angelica kramar ett träd. Av någon anledning har hon börjat posa på alla bilder!


"Jag vill också vara med på kort!" ropade Leonard, så det var bara att skicka upp honom i trädet as well.


Haha, såna här deodoranter delades ut gratis i köerna. Vi tog sammanlagt 45 st...

Om

Min profilbild