"Första snön"

2008-12-05 - 21:22:26 / Scrapbooking / 2 Kommentarer
Jag kom på att man faktiskt inte behöver datorn för att skriva ut bilder om man har en kamera och en USBsladd! Ibland, och då menar jag bara ibland, händer det att jag blir tacksam över tekniken. Så kom det sig att jag fick användning av materialet jag köpt enbart till denna layout:


Bilden föreställer Zorro första gången han såg snö. Han var helt lyrisk och i princip omöjlig att fånga på kort! Pappret är från Inkido. Jag fick inspiration av Marianne och mistade det med Iridescent (syns lite i vänstra hörnet). Bokstäverna är färglagda med promarker och sedan mistade, vilket jag INTE rekommenderar på grund av torktiden... Har highlightat dem slarvigt med en klarblå nyans från Faber Castell. Har även edgat lite kanter på fotomattan och journalingrutorna. Blommor och brads från Reprint. Jag avslutade med att "rama in" layouten med nyansen Cyan från Promarker.

Post och HJÄLP

2008-12-05 - 18:48:42 / Nördens ord / 0 Kommentarer
POST: Idag fick jag två efterlängtade album! Särskilt Wolves at the gate som jag väntat på sen augusti!
Mm, i det här avsnittet prövar Buffy på att älska med en annan kvinna, och Xander diskuterar utseende med Dracula...

Detta är då serien som gjorts efter Buffy The Movie, vilken jag inte har sett. Men snart har jag läst den i alla fall!

HJÄLP: Nu har jag försökt att installera vår gemensamma skrivare här hemma, men det vill bara inte fungera! Pappa har tajmat nog åkt till London, så jag behöver hjälp från annat håll... Någon som känner sig hemma i området?

Stresströtta katter

2008-12-04 - 12:05:20 / Djur / 0 Kommentarer
Ibland tror jag att stressen inför jul smittar av sig på katterna. Zorro låg i mitt knä när jag satt framför datorn och mamma fotade Soffan i kistan så att jag inte skulle missa det. Nu ligger jag på mage och Zorro har slagit sig ner på min rygg... Sömniga kissarna... Men föresten; HURRA FÖR SNÖN!

Om

Min profilbild