Efter scrapeventet

2009-04-27 - 15:56:25 / Scrapbooking / 2 Kommentarer
Åååhh vad roligt jag har haft det i helgen! Var med en massa underbara människor på Scraphouse underbara scrapevent i Helsingborg! Nu är man ju skapligt fylld med inpiration och kreativitet... På eventet hade vi nämligen otroligt bra och inspirerande kursledare från Sverige och usa. Vi fick träffa Making Memories, Quickutz, Rusty Pickle, Prima Marketing mm... Hur häftigt som helst! Lägger kanske upp bilder på projekten vi fick göra sen, just nu orkar jag inte riktigt. Ska packa inför lajvet som jag åker till imorgon!

Kramar

Stooor Zorro

2009-04-20 - 18:31:10 / Scrapbooking / 2 Kommentarer
Min lilla katt har blivit stor, och det ville jag göra en LO om... Har blandat papper från Fancy Pants och Sassafras. Alfabetet med de konstiga krokarna är från Prima.Men nu är det så att Zorro (katten på bilden) har varit borta sen i förrgår kväll; 18/4. Är det någon som har sett min bebis? Zorro är en okastrerad kattflicka som fyller ett år om bara några veckor. Hon är helsvart så när som på fem vita strån på hakan. Är väldigt blyg mot främlingar, men gosig när man vunnit hennes tillit. Jamar inte ordentligt, utan piper som en kattunge. Har du sett Zorro? Hittelön utlovas...

Hingstar

2009-04-19 - 17:49:05 / Djur / 2 Kommentarer
Snälla Lena och Marie bjöd med mig på hingstvisning idag. Det var jätteroligt att se alla vackra islandshästar! Sen kan man ju bli lite bitter när man gärna vill ha minst tio av de där guldklimparna till hästar... Hmpf jag vill ha pengar!


Festen igår var iallafall lyckad. Riktigt roligt hade vi det faktiskt, även om det var lite synd om värdarna...

Lördag

2009-04-18 - 17:33:49 / Livet som är mitt / 1 Kommentarer
Idag har jag bakat i långpanna. Fick ju en bakbok av farmor när jag fyllde år, och nu testade jag ett recept. Chockladkaka med hasselnötter. Det blev faktiskt ganska gott! Nu ligger de i en presentburk, gissa vem som ska få dem?

Nu är man ju klädd för fest också. Ikväll ska jag parta för första gången sen oktober förra året. Shiet!

Yay!

2009-04-15 - 20:53:18 / Livet som är mitt / 1 Kommentarer
Igår fick jag mitt körkortstillstånd och på fredag ska jag och mor på handledarkurs! Jippie liksom! Har jag tur så får jag börja övningsköra i helgen!

Slappdag

2009-04-12 - 16:40:25 / Livet som är mitt / 0 Kommentarer
Aj huvudvärk, aj magont. Det är aningen irriterande att må illa när man har tre välfyllda påskägg inom räckhåll. Men jag är ganska glad ändå, kom ju hem till min gosis idag. Nu ligger han och spinner vid min mage. Varm och mjuk Zorro!

I torsdags var jag, Oskar och Julia på bio och såg den nya versionen av Fredagen den trettonde. Den var helt okej, men innehöll alldeles för mycket alldeles för stora bröst. Plus att den var lite väl amerikansk=förutsägbar. Annars, helt okej.

Glad påsk!

Vår, action & mässa

2009-04-06 - 18:49:12 / Nördens ord / 1 Kommentarer

Igår bestämde jag mig för att börja samla på actionfigurer. Det är verkligen en grymt underskattad hobby! Jag tänkte börja med figurer från Final Fantasy, Buffy, Watchmen, Batman och lotr. Sen vill jag väldigt gärna ha Frank the bunny också. Shit vad roligt det här ska bli! Jag funderar även på att snickra en snygg hylla till min blivande samling.

I helgen har jag stått i Mians monter på Syfestivalen. Det var som vanligt både jobbigt och roligt. Jag slapp i alla fall vara med och packa på söndagen!

Nu ska jag lyssna på Snälla Snälla 20 gånger till, ringa Oskar och duscha i 90 grader varmt vatten. Mums för vårkänslor!!

Kramar!

Om

Min profilbild