Motherfucking Facebook

2010-04-06 - 23:13:59 / Nördens ord / 2 Kommentarer

Jag behöver råd!!! Jag är nämligen socialt handikappad. Varför, jo för att jag inte använder facebook. Det här är en sån typiskt grej som bara jag kan få ångest över... Men alltså jag är så jävla envis och har sagt att jag aldrig ska falla för grupptrycket och joina det sjuka fenomenet som är facebook. Men jag känner mig så utanför, ALLA jag känner (utom släkten såklart) pratar om facebook, folk de pratat med på facebook och saker som hänt på facebook. Jag är verkligen efter i allt som händer, och det är sjukt jobbigt. Anledningen till att jag inte vill använda facebook är ,förutom min envishet, att jag är rädd för att bli beroende. Jag vill inte bli en av alla människor som går undan för att kolla min facebook stup i kvarten. Jag vill inte blanda in facebook i alla konversationer, jag tror på att leva i nuet, i verkligheten. Men jag kan inte förneka att facebook vore ett oerhört smidigt sätt att hålla kontakten med folk. Så nu vet jag inte vad jag ska göra. Det vore kanske bra för mig att kapitulera för en gångs skull och inte vara så förbaskat märkvärdig. Men fan det tar verkligen emot! Nu är det säkert ingen som läser denna text eftersom att den inte ligger på facebook(!) men om någon trots allt gör det så please, tell me what to do!


Are you gone, did you just fly away?

2010-04-06 - 19:48:00 / Foto / 0 Kommentarer
Tänkte att jag skulle lägga upp någon snygg bild här, så det blir en gammal goding från när Carro fotade mig för drygt ett år sen. Tänkte även säga att det bästa i hela världen är en lång galopptur i solskenet.


Paparazzi

2010-04-03 - 16:50:40 / Nördens ord / 0 Kommentarer
Förvånadsvärt nog så är jag helt tokig i Lady Gaga. Jag måste medge att det var lite pinsamt att erkänna det först. Men men life goes on! Denna video med Lady Gaga och Alexander Skarsgård är bara så läcker. Lite roligt att de pratar svenska i början! Hennes bästa låt för övrigt.


We're plastic but we still have fun

2010-04-02 - 21:55:52 / Livet som är mitt / 1 Kommentarer
Vilken vecka... Jag har fyllt nitton, tagit körkort, fått två nya skivor (lady gaga & melissa horn), tillbringat massor med tid i stallet och igår var det fest. Det var grymt med dans, dricka och trevligt sällskap, gick inte och lade mig förän vid åtta imorse. Hade nog velat festa ikväll också, men känner mig väldigt ensam om det så jag tänker inte ens fråga någon. Det dåliga med att vara med om en riktigt rolig festkväll är att jag blir så ledsen dagen efter för att kvällen tog slut... Nej, denna kväll får tillbringas med katterna, musiken och kanske lite godis. Eller så åker jag hem till Néa och snackar skit :)


Om

Min profilbild