Bästa kvällen

2009-08-29 - 16:03:07 / Livet som är mitt / 1 Kommentarer
Vi hade den galnaste utekvällen ever igår! Det var så roligt! Vi dansade på Joar tills de stängde kl 3, sen drog vi på efterfest och dansade lite till! Klockan var runt 5.30 när vi gav oss och åkte hem... En sån här partykväll med Néa var precis vad jag behövde!

Jag hittade en till dator hemma som tål min kamera... Så här får ni en (mer eller mindre) smickrande bild på mig och Néa.

Blandat fredagssnack

2009-08-28 - 15:38:54 / Livet som är mitt / 1 Kommentarer
Usch vad dålig jag varit med nya bilder på senaste tiden. Det kommer när min dator funkar igen - alla andra datorer dör när jag kopplar in min kamera... Någon som vet vad det kan bero på? Virus i kameran förmodligen, men varför tål då min dator det? Skumt...

Ikväll ska jag och Néa ut på tjejkväll på krogen. Roligt roligt! Som vanligt med oss blir det nog mest dans och skitsnack <3

Lägger upp en bild på något jag längtar till:



Bilden är lånad härifrån.

True Blood

2009-08-27 - 11:25:27 / Nördens ord / 3 Kommentarer
Jag blev positivt överraskad. Det första avsnittet av True Blood var ju helt underbart! Det innehöll mycket av det en vampyrserie enligt mig bör innehålla; mystik, spänning, romantik och självklart blod. Serien vekar mycket lovande och jag kommer självklart fortsätta följa den på SVT1 kl 22.00 kommande onsdagar!

Söndag

2009-08-23 - 22:26:20 / Foto / 4 Kommentarer
Jag ska alldeles snart gå och lägga mig, ville bara skriva lite kort här först. Såg nyss att jag scrappat 23 layouter under ungefär en månads tid, wow liksom! Det börjar bli dags att investera i ett nytt album.
Imorgon blir det att jobba och sen åka och rida, så här får ni en mysbild i bamseformat som Helena tog på mig och Frodi för ett tag sen. Godnatt! :)


Buffy season eight

2009-08-23 - 11:32:03 / Nördens ord / 6 Kommentarer
I veckan fick jag ett paket från SF! Däri låg de tre senaste nummren från Buffy season eight. Kärlek! Jag älskar vilka twistar serien fått på senaste tiden. Det var helt underbart att se Oz tillbaka i gänget. Med familj och allt... Längtar tills issue 28 kommer ut!!


Bilden är lånad härifrån.

Dunboll

2009-08-22 - 23:36:09 / Foto / 2 Kommentarer
Här kommer en bild på Dunboll jag tog i förra veckan.


Visst är hon söt?

Varning till alla kattälskare

2009-08-22 - 09:52:50 / Nördens ord / 1 Kommentarer
Se inte filmen Drag me to hell. Jag och Oskar såg den på bio igår. Jag kan ta tortyr av människor i skräckfilm, men när de blandar in katter i det hela.. fy fan.. Jag satt och grät trots att jag blundade och höll för ögonen. Spyfärdig var jag också. Så kattälskare, se inte denna vidriga film.

Tankspridd

2009-08-19 - 22:41:57 / Foto / 2 Kommentarer
Ibland kan jag undra varifrån alla tankar kommer. Om de bara är någon slumpartad substans hjärnan släpper ifrån sig eller om det finns något högre väsen som ställer och styr. Jag vet inte. Här kommer iallafall ännu en bild från fotograferingen med Carro. Bilden får självklart inte kopieras...


Harry Potter

2009-08-19 - 21:42:49 / Nördens ord / 2 Kommentarer
Igår var jag och såg Harry Potter och Halvblodsprinsen på bio. Den var rätt bra faktiskt, men självklart inte bättre än tredje filmen.
Filmen var lite stressig, men det var ju fyran och femman också. Jag hoppas verkligen att ryktet om att dela in sjuan till två filmer stämmer.

Kärlek till Luna och Bellatrix.

Som att komma hem...

2009-08-18 - 16:47:27 / Djur / 1 Kommentarer
Idag red jag Frodi för första gången på tre veckor. Det kändes verkligen som att komma hem... Vi red bara på banan idag, travade ca 20 minuter och töltade lika länge. Ett par bakdelsvändningar och skänkelvikningar fick vi till också. Det finns ingen duktigare häst än Frodi, han är så lydig och glad!


Just det

2009-08-17 - 21:56:40 / Livet som är mitt / 1 Kommentarer
Lovade Sara att jag skulle lägga upp ett recept jag hittade på någon random blogg för några veckor sedan. Här kommer världens enklaste och godaste chokladbollar:

  • Mixa ihop ett paket ballerinakex och 100 gram philadelphia till en jämn och fin smet.
  • Låt stå i kylen ca 30 min.
  • Rulla bollarna i smält blockchoklad. (alt. rulla ena halvan i mörk chocklad och den andra i vit)
  • Låt stelna.
OBS!! Det blir inte så väldigt många bollar från en sats, ska du bjuda flera personer så rekommenderas dubbel- eller trippelsats...

Memories mistmaker

2009-08-17 - 21:12:49 / Scrapbooking / 1 Kommentarer
Just nu är jag helt insnöad på Memories mistmaker. Hur roligt som helst, och dessutom väldigt enkelt. Perfekt när man har tusen semesterbilder att scrappa och inte vill lägga ner alltför mycket tid på var och en. Ber om ursäkt att bilderna är sämst...


På väg
Sprayade först det vita pappret (bazzill) med blå färg. Skakade sedan flaskan så att det droppade över pappret. Mönstrat papper från Basic Grey, tickers från American craft, hinge clips från Tim Holtz och tyll (syns knappt på bilden) från Bazzill.


Snobben
Hela pappret hade från början samma färg som bokstäverna nu har. Jag placerade stickersbokstäver där jag ville ha titeln, sprayade orange färg över dem och lyfte bort dem igen. Grym effekt (irl om inte annat). Mönstrat papper Heide Grace eller Heidi Swapp, glömde vilket... Journalingruta från Sassafras Lass...

Sömnproblem?

2009-08-17 - 10:49:57 / Livet som är mitt / 2 Kommentarer
Ibland är det omöjligt att sova hemma hos mig. Första gången jag vaknade var klockan 4.30, och då vaknade jag av att Kerstin satt i min säng och jamade. Jag gosade med henne en halvtimme innan jag lyckades somna om. Snart vaknade jag igen av att min yngsta bror Benjamin satt och grät i trappan. När han äntligen tystnat somnade jag igen, men... Vaknade snart av att kattungarna förde sitt morgonrace i mitt rum. När de äntligen tystnat somnade jag igen. Vet inte hur lång tid det tog, men jag vaknade iallafall av att det luktade så konstigt. Då var det Gosis som slickade på min näsa!
Sen fick jag faktiskt sova :)

Lördag

2009-08-15 - 17:19:19 / Livet som är mitt / 6 Kommentarer
Helu!
Igår var jag på Joar med Oskar, Felicia, Jens & Lars. Tyvärr vart det ingen dans, då dansgolvet inte öppnade förän kl 0.00 (!) och då var vi för trötta för att dansa. Men det blev en lyckad kväll ändå, med goda drinkar och trevligt sällskap!

Ikväll ska jag hem till Lars och sy lite på min mantel (det är ju lajv om bara en knapp månad!!) och kolla på film.

Kraaam

Lösögonfransar

2009-08-14 - 12:03:52 / Foto / 7 Kommentarer
I söndags fotade Carro mig med henns grymma lösögonfransar. Jag har aldrig haft lösögonfransar förut, så det kändes lite skumt. Här kommer en bild iallafall:



Psst... Pappa håller på att montera ihop en dusch med massagefunktion här hemma! Yay liksom!

Om

Min profilbild