Mysväder

2009-05-23 - 18:41:23 / Djur / 1 Kommentarer
Idag var jag och Marie ut med Frodi och Yrsa. De var jättefina och töltade lugnt på alldeles intill varandra!

Här kommer lite Soffbilder jag tog igår:


Vi väntar fortfarande på Soffans bebisar som nu är tre dagar sena...

Livskraft

2009-05-17 - 21:21:08 / Livet som är mitt / 3 Kommentarer
Jag har aldrig förut sett världen på det sätt jag gjort den senaste månaden. Varenda liten blomma gör mig lycklig, var dag solen skiner är jag tacksam. Och de dagar den inte gör det rycker jag bara på axlarna och är glad ändå. Idag var jag, Oskar och hans pappa i Hårsbäcksdalen på picknick/promenad. Jag bara älskar den skogen! Sen åkte jag till Ingrid och fikade, det är så härligt att bara sitta ute i solen och prata.

När jag kom hem övningskörde jag för första gången! Ihh vad det var läskigt! Men det gick nog ganska bra tror jag. Sen ringde Einar och frågade om jag och Oskar ville följa med på medeltidsmarknad i Leksand 29-31 maj, vilket vi självklart ville! Har scrappat lite också, är uppe i 13-14 layouter från lajvet nu...


Jag har aldrig förr varit så lycklig som jag är just nu.

Mer från lajvet

2009-05-11 - 13:35:31 / Scrapbooking / 4 Kommentarer
Ah det bara sprutar layouter från mig nu. Här kommer ett gäng till, samtliga från lajvet:

Aska
Maja Design.... härligt...


Karaktärsbyte
Mer Maja Design! Alfabetet och tankebubblan kommer från mitt senaste minneskort till slicen - Just chillin. Den här layouten fick mycket journaling, det var så mycket jag ville säga!


Knyta knut
Nästan allt material är från Making Memories... Den här är min egen favorit.


Nygifta!
Jag var ju bara tvungen att scrappa detta foto. De två understa papprena kommer från DCWCs The Green Stack. Fotomattan är från Maja Design (Mina vänner Paula) och alfabetet från Making Memories.


Tältet
Det blev ju faktiskt färdigt precis i tid (några timmar innan vi åkte till lajvet!). Hehe, alla som var på Scraphouse event ser nog var jag fått inspiration och material ifrån. Typ Quickutz.Det var allt för den här gången mjaou!

Första lajvlayouterna...

2009-05-08 - 18:53:27 / Scrapbooking / 1 Kommentarer
I förrgår kom mina foton från Crimson, jag är så nöjd! Superfin kvalitet, snabb levarans och överkomliga priser! Än så länge har jag scrappat tre av dem (fler är på gång):

Vargatimmen:
Bilden på alla medlemmar i Imas Cirkel. Alfabetet är rub-ons från Fancy Pants, och blomman är från Making Memories. Jag ville inte använda så mycket dekorationer till denna bild...


Efter en vecka i skogen:
Pappret var från början väldigt ljust grönt, men jag har kladdat på en massa dabber(acrylfärg) i olika nyanser. Äpplet är från slicens Fall/Back to school och stämpeln (som inte syns så bra på denna bild) från Inkido. Alfabetet är från Basic Grey.


Smuts är bra:
Det här fotot på Felicia är bara för underbart! Har inte använt en enda dekoration på denna, utan fokuserat på att få den att se lite sliten utt med hjälp av dabber.


Det var allt för denna gång... Mer kommer!
KRAM

I väntan på bebisar...

2009-05-06 - 09:29:02 / Djur / 1 Kommentarer
Nu börjar Soffan bli riktigt tjock, och hon bygger bon lite överallt i huset. Det är ju bara två veckor kvar tills bebbarna anländer!

Dagens...

2009-05-05 - 19:17:00 / Scrapbooking / 1 Kommentarer
Idag hade vi en kreativ dag på jobbet då vi skulle skapa inspirationsmaterial... Jag gjorde dessa kort:Bilderna är typ klickbara typ.

När jag kom hem scrappade jag ett gäng roliga bilder jag och Oskar tog för exakt en vecka sen. Har haft denna layout i huvudet sedan dess...


Ber om ursäkt ifall bilden är lite mörk.
Nu väntar jag bara på bilderna från lajvet. Jag skickade dem till crimson igår, så förhoppningsvis bör de ligga i brevlådan imorgon!

Kramkram

Massa lajv!

2009-05-03 - 22:45:05 / Lajv / 1 Kommentarer
Har bara varit hemma ett par timmar, men kände att jag vill skriva nån rad om lajvet. Typ: WOHO VAD KUL DET VAR!

Om

Min profilbild