I adore my new tshirt

2010-02-25 - 20:37:57 / Nördens ord / 2 Kommentarer
Vad kan man egentligen säga om Top Gun som film? Ja, jag tycker nog att den är lite flummig, men den har ändå sin charm. Och håll med mig om att det bästa i filmen är detta underbara citat.

Här hittar du den här och många fler härliga tshirts!

Vintertankar

2010-02-24 - 21:34:53 / Livet som är mitt / 1 Kommentarer
Det verkar som de flesta drabbats av vinterdeppression i år. Även om det är vackert med en riktig vinter så är mörkret påfrestande för själen. Men den sista veckan har mitt humör blivit godare. Man är sin egen lyckas smed brukar de ju säga... Det stämmer nog lite, men det som gör en lyckligast är nog ändå vänner. Att prata, få kontakt och dela erfarenheter. Jag har träffat mycket mer folk än jag vanligtvis brukar de 6 senaste dagarna, och det har varit balsam för själen.


Mina ögon fotade av Carro.


Chi's sweet home

2010-02-19 - 16:18:58 / Nördens ord / 0 Kommentarer
Som de flesta säkert vet så är jag helt tokig i katter. Det finns inga så fascinerande och underbara djur! Chi's Sweet Home är en japansk animeserie som handlar om liten kattunge vid namn Chi (kiss på japanska). Serien är en underbar tolkning av vad som egentligen händer i en katts huvud. Avsnitten är bara ett par minuter långa så det är enkelt att kolla på nåt avsnitt om dagen. Jag vet inte hur många avsnitt det finns, men jag är på nr 31.


Här är det första avsnittet. Det är ganska sorgligt, men det blir roligare efter några avsnitt.


Birthday

2010-02-18 - 14:57:19 / Scrapbooking / 0 Kommentarer
Det här kortet i random format gjorde jag till Linnéa på hennes nittonårsdag.kram

Final Fantasy Dissidia

2010-02-16 - 20:40:47 / Nördens ord / 0 Kommentarer
Idag laddade jag ned demon till Final Fantasy Dissidia till psp. Det var faktiskt riktigt roligt! Jag trodde att det skulle vara som ett klassiskt beat em' up-spel, men istället fanns det mängder av olika knappkombinationer. Jag valde självklart att spela som Sephiroth (the best bad guy ever). Man fick röra sig fritt på en relativt stor yta under striden. För varje ny strid fick man en ny miljö. Det är lite knepigt att komma in i spelsystemet med tanke på alla knappkombinationer, men när man väl vant sig så blir det förmodligen mycket lättare. I'm gonna buy this game for sure... Nån gång när jag känner mig rik...

Bilden är lånad härifrån.


The last dance

2010-02-15 - 18:33:03 / Foto / 1 Kommentarer
Jag tror inte att man kan Förändra innan man har Accepterat.


Foto: Carro (dec 09)
Modell: Jag

Pals

2010-02-02 - 21:45:07 / Scrapbooking / 2 Kommentarer
Scrappade en bild på två underbara kompisar och en underbar pojkvän. Bilden är tagen våren 09. Åh just det, vet någon om det ska vara en ' mellan l och s i ordet pals? Jag har total blackout.Psst... Glöm inte att kika in på Mians hemsida, för nu har en maaaaassa härliga nyheter anlänt!

Kramkram

Om

Min profilbild