Vårkänsla

2009-03-28 - 15:13:25 / Scrapbooking / 1 Kommentarer
Gjorde en layout om Soffans vårkänslor. I år har hon bara två pojkvänner (sist hade hon tre), men hon verkar rätt nöjd ändå. Here it goes in pink:



My minds eye: Papper
Prima marketing: Blomma och spetsband
Making memories: Dekorgem, journalingruta och fågeln (utskuren med slicen från Fall/Back to school)
Inkido: Band
Inkadinkado: Stämpel (Love)
Panduro: Blingstenar
Jag vet inte var alfabetet kommer ifrån, men jag köpte mitt hos Papprika.

Psst... Ni glömmer väl inte att stänga av elen ikväll?!

Watchmen och Omaha

2009-03-26 - 14:23:13 / Nördens ord / 2 Kommentarer
I måndags var jag och Oskar på bio och såg mästerverket Watchmen. Jag säger bara; WOW! Vilken underbar film! Den handlar liksom om pensionerade superhjältar, finns det något mer retro? Den här filmen är ett måste för ALLA filmälskare! Den är inte censurerad från varken våld eller sex, men det gör den bara ännu mer underbar. Så naket vacker, snygg, helt enkelt underbar...



I lördags var jag med mina föräldrar och såg Lundell i globen. Han är ju helt otrolig även live! Vi satt ganska långt bak, men ändå kunde man inte låta bli att ryckas med av stämningen. Det här är verkligen levande musik, och musikerna såg verkligen ut att ha roligt.


Det var allt roligt jag hade att berätta. Kram så länge!

Mums löshår

2009-03-20 - 18:10:24 / Livet som är mitt / 0 Kommentarer
Idag fick jag mitt löshår! Jag är  jättenöjd!


Lcmässan imorgon, ses vi där?

Vampyr

2009-03-19 - 09:38:16 / Scrapbooking / 1 Kommentarer
Jag var ju bara tvungen att scrappa dessa bilder föreställandes mig som vampyr/vampyroffer! De är tagna av Carolina Durell, en grym fotograf och go vän. Here it goes:







Tältbygge

2009-03-08 - 12:13:53 / Lajv / 0 Kommentarer
Det här tältet är inte direkt ett projekt man gör på en vecka... Nu har vi hållt på många helger i rad, och på bilden nedan är cirka 80% av taket är klart. I nuläget tror jag att taket är färdigsytt. Sedan har vi ju såklart väggarna kvar, för att inte tala om träställningen som ska hålla upp det fyra meter höga tältet. Men, som Gunde säger... KÄMPA KÄMPA!


Det heter meow, Zorro

2009-03-08 - 12:02:45 / Scrapbooking / 1 Kommentarer
Jag är väl inte direkt det största Kaiserfanet, men den här serien blev jag riktigt fäst vid. Jag har klippt och skurit lite hur som helst i dessa papper och resultatet blev en layout som kanske inte riktigt är min stil, men jag är ganska nöjd ändå. Det syns inte särskilt bra, men punchinellan bakom fotot har jag  faktiskt skurit till ett hjärta med hjälp av Shape cuttern. Journalingrutan kommer från Maja Designs Vintertid klippark.



Peace

Prima med mera...

2009-03-05 - 11:56:44 / Scrapbooking / 0 Kommentarer
Jag har inte varit den bäste på att uppdatera bloggen på sista tiden, timmarna har helt enkelt inte räckt till. Men här kommer iallafall lite layouter...

Arrogans - bör bäras med stil anser Soffan
Det här är en synnerligen enkel LO. Primas papper gjorde hela jobbet, allt jag behövde göra var att lägga till lite blommor, band och en rubrik. Tada! Just det, kronan lade jag också till. Den är från K&Companys Lotus tea box...


Final Fantasy 7 - drar en oväntat bred publik
Även här har jag använt papper från Prima. Rubriken är skriven med mitt nya favorit stickersalfabet - Making memories Flower Patch. Lite grön punchinella fick också vara med. Stämpelmotivet kommer ur Stämpelbodens kit Tro hopp & kärlek.


Att sy ett tält - är tidskrävande, svettigt, utmattande, lite töntigt och kanske rent av dåraktigt. Men det måste göras. Eller?
Här har jag inte fokuserat så mycket på papper utan låtit fotografierna tala för sig själva. Jag har duttat dabber på punchinella för att skapa en sliten look.


Ha det bra alla!
Psst.. håll utkik på Mians hemsida där en rolig tävling snart dyker upp...

Om

Min profilbild