Klosterparken

2010-01-27 - 22:25:58 / Foto / 0 Kommentarer
I söndags åkte jag och Carro och jag till klosterparken i Enköping för att fota lite. Båda hade vi idétorka och gav snart upp fotograferingen för hamburgare framför tvn... Men ett par bilder fick vi iallafall till.


Modell: Carro
Foto: Jag (ja du läste rätt, JAG har fotograferat :D)


Modell: Jag
Foto: Carro


Det där med kalla årstider...

2010-01-24 - 21:07:38 / Foto / 2 Kommentarer
Just nu orkar jag inte fota mina senaste verk, så jag lägger upp en till bild från när Carro fotade mig i december så länge.
I övrigt är livet ganska stilla för tillfället. Jag har drabbats av småstadsnoja och längtar härifrån.


Graphic 45

2010-01-18 - 14:56:48 / Scrapbooking / 1 Kommentarer
Graphic 45 är en ny pappersfavorit hos mig. Igår scrappade jag ett mysigt foto på lilla Dunboll. De flesta papper på layouten är från G45, men bakgrundspappret är faktiskt från Maja Designs julserie. Som ni ser på fotomattan har även jag snöat in på Martha Stewarts fina stansar.Psst.. Glöm inte att kika in på Scrappiz idag.. Jag har skrivit lite om att använda fler fotografier samtidigt..

Hej bloggen

2010-01-17 - 00:27:04 / Foto / 1 Kommentarer
Ja jag lever och nu tänkte jag börja uppdatera lite här. Livet leker, jag har en ny katt som heter Selma, ridningen har börjat, jag har träffat min drömkille, jag fick ett psp i julklapp och jag har blivit inspiratör hos Scrappiz! Dessutom har jag världens bästa vänner. En av dem fotade mig för några veckor sedan, här kommer ett smakprov! Hör av dig till Carro om du också vill bli fotad, hon är bäst!Det kan hända att jag lägger upp en till bild sen. Får se :)

Om

Min profilbild