Försöker vara lite ekonomisk...

2009-10-21 - 16:06:46 / Scrapbooking / 2 Kommentarer
Jag är verkligen inte sparsam som scrappare, vilket delvis kan ha att göra med att jag jobbar i en scrapbutik. Varje gång nya fräscha varor kommer in blir man så frestad... Men nu ska jag försöka hålla på shoppandet ett tag, därav denna förändring i mitt kortmakeri (layouterna kommer jag aldrig snåla med). Här kommer ett av de korten jag gjort nästan enbart på gammalt material.

Kasst ljus i bilden, jag vet. Ge mig en riktig kamera i julkapp så får du en kram.


Skola

2009-10-19 - 15:25:10 / Livet som är mitt / 0 Kommentarer
Nu har jag börjat "skolan" igen! Läser filmkunskap på distans, och i helgen ska jag till Stockholm och träffa resten av "klassen". Häftigt!


Plavalaguna

2009-10-13 - 16:06:51 / Nördens ord / 0 Kommentarer
Sen första gången jag såg filmen Det femte elementet för några år sedan har jag varit väldigt fascinerad utav den blå divan Plavalaguna. Har gjort massvis med analyser på henne, men först i helgen fick jag reda på att hennes röst faktiskt inte är datagjord! Det är en MAN från Ryssland som gör hennes röst! Denna otroliga man heter Vitas och har den vackraste rösten jag hört. Bläddra ner och lyssna bara!


The Diva. Bilden är lånad härifrån.


Ni MÅSTE lyssna på refrängen, den är helt enkelt bäst. Så svårt att tro att det faktiskt är en man som sjunger detta.

Jag borde sova nu

2009-10-08 - 22:51:56 / Livet som är mitt / 0 Kommentarer
Imorgon bär det av till Syfestivalen i Kistamässan igen! Det blir tredje gången jag åker dit med jobbet, hoppas det blir lika roligt den här gången! Syfestivalen är min favoritmässa då det finns så enormt mycket roligt att kika på.

Idag har jag varit gladare än på länge. Jag får fortfarande plötsliga infall av saknad, men nu kan jag få dem utan att börja gråta. För er som inte visste det så har jag och Oskar gjort slut. Vi kommer självklart fortsätta att vara vänner, men mer än så funkar inte just nu. Kände mig redo att berätta det nu...

Nej nu måste jag verkligen sova, kram kram

Töntarna

2009-10-07 - 14:48:21 / Nördens ord / 2 Kommentarer
Lägger upp Kents nya singel Töntarna, jag fullkomligt älskar den! Jag vet att många fans saknar Kents "gamla" stil, men jag tycker det är tufft att de vågar testa nya saker! Den här låten känns som en naturlig utveckling på Ingenting. En av de saker jag gillar med den här sidan av Kent är att musiken passar till de flesta tillfällen. Fest, bakgrundsmusik, kaffemusik... Love it!Text och ackord till låten finns på www.kent.nu.

Det är synd om mig...

2009-10-06 - 23:46:18 / Nördens ord / 1 Kommentarer
... för jag har spelat så mycket Tekken att jag har ont i tummarna!

After every party I die

2009-10-05 - 23:44:35 / Livet som är mitt / 1 Kommentarer
I brist på annat lägger jag upp en bild från i helgen. Är kanske lite onykter på bilden men det är bara för att vinet var så gott. Lägg märke till mina nya lackleggins som äntligen fanns i min storlek! Eller ja de är liiite för stora men det gör inte så mycket.


Röd

2009-10-05 - 13:24:46 / Nördens ord / 2 Kommentarer
När jag kollade min inkorg i morse hade jag fått ett underbart mail. Det går nu att förboka Kents nya skiva! Den heter Röd och släpps den 6 november. Den 14 oktober släpps första singeln Töntarna i butik, men den finns att köpa digitalt redan nu. <3Bilden är lånad från www.kent.nu, där hittar ni även mer info om nya skivan.

Waiting for the miracle

2009-10-04 - 22:11:42 / Nördens ord / 0 Kommentarer
Just nu känns det som att jag väntar. Vet inte riktigt på vad. Tiden går så fort och "alla dagar blir igår". Vet inte riktigt vad jag ska skriva om, så ni får en helt underbar låt att lyssna på istället. Kärlek till LC.


Sällskapsdjur...

2009-10-01 - 16:33:46 / Djur / 4 Kommentarer
Eftersom att jag inte har något ordentligt datorbord ligger jag oftast i sängen med datorn. Problemet är bara att en varm dator på en varm mage är väldigt lockande för små kissar. Jag låg och tittade på True Blood på svtplay när Kerstin kom och lade sig hos mig. Strax där på kom Tusse som också ville vara med och mysa. Det är väldigt trevligt att ha så sociala katter som dessa, men det börjar bli tungt på min lilla mage (plus att det är lite svårt att samsas om ett tangentbord)!


Latdag

2009-10-01 - 14:02:46 / Foto / 1 Kommentarer
Idag har jag äntligen en helt oplanerad dag framför mig. Det har varit väldigt mycket på körskolan de senaste veckorna, men jag ligger före i teorin och behöver inte bry mig om det just nu. Har köpt hem lite sygrejer och börjat sy för hand, började med att lappa mina älsklingsjeans, det blev supersnyggt!


Ni kan ju få en bild på mina ögonlock tills vidare, höhö...
Fotograf och smink: Carro

Om

Min profilbild